خانه / آشپزی و شیرینی پزی / طرز تهیه تارت موز و انبه – آشپزی

طرز تهیه تارت موز و انبه – آشپزی

طرز تهیه تارت موز و انبه

 

وب‌سایت آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به خصوص وقتی روی آن پودر نارگیل تفت داده شده, بریزید.

مواد لازم:

  •  ورقه خمیر آماده پخته شده به قطر ۲۰ سانتیمتر : ۸ عدد
  •  موز رسیده کوچک : ۲ عدد
  •  انبه , خرد شده : ۱ عدد
  •  آرد ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
  •  شکر زرد کریستالی : ۶ قاشق غذاخوری
  •  شیر سویا : ۳۰۰ میلی لیتر
  •  شیر نارگیل : ۱۵۰ میلی لیتر
  •  اسانس وانیل : ۱ قاشق چای خوری
  •  پودر نارگیل تفت داده شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه تارت موز و انبه

طرز تهیه:

۱٫ موزها را خرد نمایید و یکی از آن ها را همراه نیمی از مقدار انبه های خرد شده روی خمیر بچینید .۲٫ آرد ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و آن ها را با هم مخلوط نمایید . شیر سویا و شیر نارگیل را کم کم افزوده تا کاملا با هم ترکیب شوند . سپس مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و تا زمانی که کاملا سفت و غلیظ شوند , آن ها را بپزید .

۳٫ اسانس وانیل را به مخلوط اضافه نمایید و آن را روی میوه های چیده شده بر روی خمیر , بریزید .

۴٫ باقی مانده میوه ها و پودر نارگیل تفت داده شده را روی مخلوط ریخته و قبل از سرو , دسر را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه تارت موز و انبه :

پودر نارگیل تفت داده شده را در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها می فروشند . پودر نارگیل تفت خورده ای مرغوب است که ظاهری براق داشته و به شیرینی پودر نارگیل خشک نباشد .

 

بازنشر مطلب بخش آشپزی و شیرینی پزی باران پاتوق
لینک منبع مطلب

درباره آشپزی آنلاین

همچنین ببینید

شیرینی هایی به شکل هلو – آشپزی

گروه آشپزی باران پاتوق : شیرینی هایی به شکل هلو وب‌سایت آشپزباشی – افسانه ظروفی: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *