خانه / آشپزی و شیرینی پزی / طرز تهیه تارت موز و انبه – آشپزی

طرز تهیه تارت موز و انبه – آشپزی

طرز تهیه تارت موز و انبه

 

وب‌سایت آوای سلامتی: ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به خصوص وقتی روی آن پودر نارگیل تفت داده شده, بریزید.

مواد لازم:

  •  ورقه خمیر آماده پخته شده به قطر 20 سانتیمتر : 8 عدد
  •  موز رسیده کوچک : 2 عدد
  •  انبه , خرد شده : 1 عدد
  •  آرد ذرت : 3 قاشق غذاخوری
  •  شکر زرد کریستالی : 6 قاشق غذاخوری
  •  شیر سویا : 300 میلی لیتر
  •  شیر نارگیل : 150 میلی لیتر
  •  اسانس وانیل : 1 قاشق چای خوری
  •  پودر نارگیل تفت داده شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه تارت موز و انبه

طرز تهیه:

1. موزها را خرد نمایید و یکی از آن ها را همراه نیمی از مقدار انبه های خرد شده روی خمیر بچینید .2. آرد ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و آن ها را با هم مخلوط نمایید . شیر سویا و شیر نارگیل را کم کم افزوده تا کاملا با هم ترکیب شوند . سپس مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و تا زمانی که کاملا سفت و غلیظ شوند , آن ها را بپزید .

3. اسانس وانیل را به مخلوط اضافه نمایید و آن را روی میوه های چیده شده بر روی خمیر , بریزید .

4. باقی مانده میوه ها و پودر نارگیل تفت داده شده را روی مخلوط ریخته و قبل از سرو , دسر را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه تارت موز و انبه :

پودر نارگیل تفت داده شده را در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها می فروشند . پودر نارگیل تفت خورده ای مرغوب است که ظاهری براق داشته و به شیرینی پودر نارگیل خشک نباشد .

 

بازنشر مطلب بخش آشپزی و شیرینی پزی باران پاتوق
لینک منبع مطلب

درباره آشپزی آنلاین

همچنین ببینید

شیرینی هایی به شكل هلو – آشپزی

گروه آشپزی باران پاتوق : شیرینی هایی به شكل هلو وب‌سایت آشپزباشی – افسانه ظروفی: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *