خانه / آشپزی و شیرینی پزی / شیرینی هایی به شکل هلو – آشپزی

شیرینی هایی به شکل هلو – آشپزی

گروه آشپزی باران پاتوق :

شیرینی هایی به شکل هلو

وب‌سایت آشپزباشی – افسانه ظروفی: حالا که فصل هلو است، از این فرصت استفاده کنید و شیرینی هایی از هلو درست کنید. این شیرینی زیبا و دل‌انگیز را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و نوش‌جان کنید.

 

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ ۲ عدد ریز
  • شکر ۱۸۰ گرم
  • وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • روغن مایع (ذرت) ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری
  • شیر ۱۲۰ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه سرخالی)
  • آرد ۳۷۵ گرم
  • مارمالاد هلو یا زردآلو ۲۵۰ گرم
  • شربت ساده رقیق حدود ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)
  • رنگ زرد خوراکی (مایع) چند قطره
  • رنگ قرمز خوراکی (مایع) چند قطره
  • میخک یا ساقه وانیل تازه به میزان لازم
  • شکر برای غلتاندن شیرینی به میزان لازم
  • برگ نعنا یا غیره برای تزئین به میزان لازم

 

شیرینی به شکل هلو

طرز تهیه:

۱-تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیلین را در کاسه دستگاه همزن بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و قدری غلیظ شود. آن‌گاه روغن را کم‌کم بیفزائید و همزدن را به‌طور پیوسته ادامه دهید.

۲-سپس بیکینگ‌پودر را در شیر حل کنید و به مایه بیفزائید. حالا آرد الک کرده را درون مایه بریزید و مخلوط کنید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.

۳-اکنون دستتان را با روغن مایع چرب کنید و هر بار یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. توپ‌های خمیری را در سینی دارای کاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی ۱۵-۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزید.

۴-مراقب باشید رنگ شیرینی‌ها تیره نشود! اینک شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد به کمک‌ چاقوی تیز حفره کوچکی در زیر شیرینی ایجاد نمائید. آن‌گاه این حفره‌ها را با مارمالاد پر کنید و هر دو عدد شیرینی را به هم بچسبانید تا شبیه هلو شود.

۵-حال نیمی از شربت را در کاسه کوچک و گودی بریزید و رنگ زرد را به آن بیفزائید. باقیمانده شربت را در کاسه دیگری به همان اندازه، بریزید و رنگ قرمز را به آن بیفزائید.

۶-اکنون نیمی از شیرینی هلوئی شکل را در رنگ زرد فرو کنید و بعد روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافی‌اش گرفته شود. سپس نیمه دیگر شیرینی را در رنگ قرمز فرو برید به گونه‌‌ای که مرزی بین دو رنگ زرد و قرمز ایجاد شود.

۷-دوباره شیرینی را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا رنگ اضافی آن گرفته شود. اینک شیرینی رنگ کرده را در شکر بغلتانید و با میخک یا ساقه خرد کرده وانیل و برگ نعنا بیارائید.

 

بازنشر مطلب بخش آشپزی و شیرینی پزی باران پاتوق
لینک منبع مطلب

درباره آشپزی آنلاین

Check Also

میرسلیم: تا آخر در صحنه‌ی انتخابات خواهم ماند…

بخش خبری باران پاتوق : گفتنی است ساعاتی قبل حزب موتلفه اسلامی با صدور بیانیه‌ای ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *