Home / آشپزی و شیرینی پزی / صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون – آشپزی

صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون – آشپزی

گروه آشپزی باران پاتوق :

صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون

وب‌سایت آوای سلامتی: این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودردار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.مواد لازم:

  •  کره, به قطعات کوچک خرد شده: ۱۰۰ گرم
  •  آرد بکینگ پودردار: ۲۲۵ گرم
  •  نمک: ۱ قاشق چای خوری
  •  بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  •  پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
  •  پنیر کهنه رنده شده: ۱۲۵ گرم
  •  ژامبون دودی خرد شده: ۷۵ گرم
  •  تخم مرغ, زده شده: ۲ عدد
  •  شیر: ۱۵۰ میلی لیتر

 

نان پنیر و ژامبون

طرز تهیه:

۱. یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم ۴۵۰ گرم را با کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

۲. آرد, نمک , بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک نمایید.

۳. کره را به مخلوط آرد اضافه نمایید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید . سپس پنیر و ژامبون را اضافه نموده و مخلوط نمایید.

۴. تخم مرغ های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه نموده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل نمایید.

۵. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا این که خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف نماید.

۶. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود . سپس برای سرو, آن را به برش های ضخیم ببرید.

توصیه سرآشپز:

بهترین زمان سرو این نان, در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.

 

بازنشر مطلب بخش آشپزی و شیرینی پزی باران پاتوق
لینک منبع مطلب

About آشپزی آنلاین

Check Also

حذف یارانه خانواده‌های پردرآمد

بر اساس این ماده دولت در عین افزایش توانمندسازی دهک‌های یارانه‌بگیر موظف به حذف یارانه ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *