صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون – آشپزی

صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون – آشپزی

گروه آشپزی باران پاتوق :

صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون

وب‌سایت آوای سلامتی: این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودردار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.مواد لازم:

  •  کره, به قطعات کوچک خرد شده: ۱۰۰ گرم
  •  آرد بکینگ پودردار: ۲۲۵ گرم
  •  نمک: ۱ قاشق چای خوری
  •  بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  •  پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
  •  پنیر کهنه رنده شده: ۱۲۵ گرم
  •  ژامبون دودی خرد شده: ۷۵ گرم
  •  تخم مرغ, زده شده: ۲ عدد
  •  شیر: ۱۵۰ میلی لیتر

 

نان پنیر و ژامبون

طرز تهیه:

۱. یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم ۴۵۰ گرم را با کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

۲. آرد, نمک , بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک نمایید.

۳. کره را به مخلوط آرد اضافه نمایید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید . سپس پنیر و ژامبون را اضافه نموده و مخلوط نمایید.

۴. تخم مرغ های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه نموده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل نمایید.

۵. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا این که خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف نماید.

۶. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود . سپس برای سرو, آن را به برش های ضخیم ببرید.

توصیه سرآشپز:

بهترین زمان سرو این نان, در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.

 

بازنشر مطلب بخش آشپزی و شیرینی پزی باران پاتوق
لینک منبع مطلب

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *